Cautăm noi colegi care să se alăture echipei noastre la cele 8 puncte de lucru din țară (Curtici, Oradea, Brasov, Craiova, Ploiesti, Dornesti, Galati, Constanta Port/Calarasi) pentru creșterea echipei și a serviciilor prestate. Cautăm personal calificat:
– șef tren marfă
– mecanic de locomotivă, mecanic ajutor de locomotivă
– revizor tehnic vagoane
– șef manevră și manevrant.

Oferim salarii atractive, condiții și facilități moderne pentru angajați. Vechimea și experiența pe piață a companiei garantează un loc de muncă stabil și cu posibilități de avansare, compania aflându-se în continuă expansiune.

Anul 2020 a adus în parcul de locomotive al companiei noastre primele două locomotive moderne Siemens Smartron, urmând ca parcul de locomotive să crească permanent. Pentru toate modelele noi de locomotivă, Unicom Tranzit asigură și școlarizarea angajaților. Mai mult, Unicom Tranzit modernizează și flota de vagoane, achiziționând în 2020 și o serie de vagoane platformă noi, pentru servicii intermodale.

Unicom Tranzit este un operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994, oferind 27 de ani de durabilitate, seriozitate și încredere.

Contacte
telefon:  0755.000.600
e-mail:   tranzit@unicom-group.ro


02 noiembrie 2021

General